Colofon
buurtpreventie-bordje
bril knipsel

Colofon

Buurtpreventie Etten-Leur bestaat uit inwonersinitiatieven die samenwerken aan veiligheid en preventie in buurten en wijken van Etten-Leur. 

Het gaat om 1. alle buurtpreventieteams en 2. de AlarmeringWhatsApp-groepen die worden ondersteund door politie en gemeente. De teksten op de website zijn verzorgd in een samenwerking tussen buurtpreventie en gemeente Etten-Leur. 

De website is vormgegeven door: Vormtaal, techniek: Webmedia Works, fotografie: M-tint en buurtpreventie.

Alles op deze website is onder voorbehoud. Ondanks dat er veel zorg is besteed aan de teksten zijn er geen rechten aan te ontlenen. Het gebruik van de website www.buurtpreventie-etten-leur.nl is voor eigen risico.

Alles op deze website is onder voorbehoud. Ondanks dat er veel zorg is besteed aan de teksten zijn er geen rechten aan te ontlenen. Het gebruik van de website www.buurtpreventie-etten-leur.nl is voor eigen risico.

Op de tekstuele inhoud van de website, het buurtpreventielogo en de foto’s berusten copyrights. Op het WhatsApp logo  claimen we geen copyrights vanwege het gebruik van het beschermde WhatsApp logo.

Tot slot, er kan geen enkele garantie worden gegeven op het correct functioneren van de buurtpreventiediensten. In geval van noodsituaties, bel 112.